top of page

Veel

er is heel veel

eigenlijk alles

om boos over te zijn


er is heel veel

eigenlijk alles

om blij over te zijn


er is heel veel

eigenlijk alles

om verdrietig over te zijn


er is heel veel

eigenlijk alles

om je op te verheugen


er is heel veel

eigenlijk alles

om bevreesd over te zijn


er is heel veel

als niet alles

om veel van te vinden


zo veel eigenlijk

eigenlijk is alles

emotioneel


1 view

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Kommentare


bottom of page