top of page

Lam

ik weet niet wat ik zeggen moet

er valt zoveel te zeggen

weet dus niet goed

hoe ik het uit kan leggen


ik weet niet wat ik moet doen

er is zoveel wat ik doen kan

maar met welk fatsoen

lukt het me dan


ik weet het gewoon niet meer

er is zoveel wat ik niet weet

zoveel zeer

zoveel leed


machteloos

hopeloos

reddeloos

weerloos


2 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page