top of page

Dag

het is oké

op een dag is alles voorbij

en vliegen we ver boven alles uit


het is oké

op een dag zeggen we dag

en groeten Gods raadsbesluit


het is oké

op een dag zoeken we niet verder

en vinden we wat ons toebehoort


het is oké

op een dag lijkt het allemaal niet meer gek

en berusten we in zelfmoord


het is oké

op een dag tellen we niet meer

en zetten alles op nul


het is oké

op een dag is alles wat we dachten, vonden en voelden

niks dan flauwekul


het is oké

en zo niet oké

dat we op een dag niet meer beseffen

dat alles wat we hadden

zelf vernietigd hebben1 view

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page