top of page

Ik

ik lever in

een stukje van mezelf

een stukje van binnen

tinteling onder mijn huid

ik houd me in

de woorden

de gebaren

ik weet me te bedaren

om de lieve vrede

om de rust te bewaren

en weet dat ik me over de jaren

meester heb gemaakt van maskeren

en beweren dat ik echt ben

ik ik ben


2 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page