top of page

Zegt stekel tegen stink

ik ben zo prikkelbaar, de laatste tijd

zo vol bezwaar, in alle openheid

stekelig en ik verklaar met zekerheid

onuitstaanbaar is jouw winderigheid!(Inzending voor gedichtenwedstrijd ‘Ik wou dat ik een vogel was’)

5 views

Recent Posts

See All

wat voelen we veel en wat voelt het veel zo veel te veel niet goed wat zou het fijn zijn niet te voelen de wanhoop het verdriet de vrees om dan los te komen van wat je belet te schenken te delen te vi

ik weet van een bestaan waar ik de ware ben onaantastbaar buiten aardse sferen waar het leven werkelijk is een volmaakt bestaan voorbij tijd en verder met een meerduidige betekenis van een wereld zond

ongezout en ingepeperd stuiteren en buitelen opvattingen en meningen of het waar is of niet over hen en over zij over goed en over fout het gelijk met het vonnis: wij vertrouwen jullie niet! door het

bottom of page