top of page

Van van alles

ik hou van eenvoud

en van complexiteit

ik hou van weinig

en van veel

in hou van de dag

en van de nacht

ik hou van hard

en van zacht

ik hou van de zon

en de regen

ik hou van herrie

en van stilte

ik hou van groot

en van klein


ik hou van van alles

maar van jou het meest

0 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Zekerheid

geen waarde in 'wat als' 'stel dat' is niet de vraag vals is de verbeelding of de profetie geen stelling in 'maar dan' wat gaat komen zal dan wat kan voorvallen dan en wat dan zinloos is het onzichtba

Comments


bottom of page