top of page

Onbezonnen

kun je een geheim bewaren?

het is allemaal niet echt

je kiest voor de blauwe of de rode pil

en jij hebt voor de blauwe gekozen

en misschien maar beter ook

want geloof me; de rode is echt slechter

onwetendheid in dit geval is gelukzaligheid

en je zult misschien zeggen; hoezo geluk en zalig

zo gelukzalig is het allemaal niet

dus ik zeg je: troost je, het is allemaal niet echt

de wereld is gewoon slecht


2 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page