top of page

Ik wou dat ik een vogel was

het is de vogel

de vogel

die tsjilpt


het de hond

de hond

die blaft

en bijt


het is de kat

de kat

die mauwt

en krabt


het is de bij

de bij

die zoemt

en steekt


het is de slang

de slang

die sist

en hapt


het is de beer

de beer

die gromt

en slaat


het is de mens

de mens

die praat, kletst, klaagt, krenkt, zeurt, snauwt, schreeuwt, schopt, schiet, straft, vernedert, vernielt, vernietigt, verwoest, verminkt, liquideert, elimineert en ruïneert


ik wou dat ik een vogel was4 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Commenti


bottom of page