top of page

Hoe het is om jou te zijn

stop

wacht even

ik stap in jouw wereld

even kijken

hoe jij het ziet

mag ik even

beleven hoe jij geniet

voelen van jouw verdriet

heel even

in jouw schoenen

wat ik niet weet

om jou te zijn

in jouw gedachten

is het fijn?


ik zou wel willen weten

willen snappen

en beloof

ik zal geen oordeel vellen

en het niemand vertellen

jouw geheim

hoe het is om jou te zijn


4 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

댓글


bottom of page