top of page

Bericht van de Hersteldienst


wij herinneren u eraan dat het tijd is voor uw opknapbeurt


we verversen uw bloed en verschonen uw geheugen

we verwijderen uw angsten en twijfels en strijken uw rimpels glad


we checken of het goed onder de huid zit en verwijderen wat ontwricht is

we lopen de werking van uw organismes na en smeren de boel


uw hart krijgt extra aandacht, omdat deze vaak wordt verwaarloosd en vergeten

we raden dan ook aan de injecties van liefde en affectie te blijven gebruiken


tot slot zorgen we voor een algehele reiniging zodat u onze dienst schoon verlaat


door de verslechtering van menselijke omstandigheden sluiten we een wachtlijst helaas niet uit, dus maak op tijd uw afspraak


we zien uit naar uw komst


2 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page