top of page

Ssst

in de stiltecoupé

het is druk

- in mijn hoofd


ssst!

zie je dan dat teken niet?

dat vingertje voor de mond

zit je kop zo vol stront

dat je het niet meer ziet?


zoveel shit van binnen

ik schreeuw sorry

vergeef me het lawaai

mijn brein is buiten zinnen


0 views

Recent Posts

See All

vertraag, we dromen houd je pas zie het stromen glijd langzaam in ons gewas alles wat ons gedijt in vruchtbare grond alles wat ons bevrijdt ons vurig verbond de verbinding die we aangaan laat het lang

willen we niet allemaal dat het goed komt dat je denkt: verdomd dat is een goed verhaal willen we niet allemaal een eind goed al goed een slot dat goed doet dat je denkt: geniaal willen we niet allema

ik heb een wens te denken in de tijd zonder een grens als een gegeven feit ik wil denken in een grenzeloze gedachte zonder begin zonder eindeloos wachten ik wil me wanen in wenselijke beelden zonder l

bottom of page