Hoop

stel je eens voor

ik bouw een huis in jou

en vervaardig de vormen

die je formeren wou


stel je eens voor

dat ik de wolk wegduw

de lucht klaar

verjaag uit je schaduw


stel je eens voor

dat we binnenkomen

aan beide zijden zuiver

als in propere dromen


stel je eens voor

dat we spelen met schoonheid

als een kat met een muis

als ware wezens in de realiteit


stel je eens voor

dat we kijken in onze caleidoscoop

dat we ons huis kleuren

zien wat het betekent: hoop


1 view

Recent Posts

See All

en wat als het niets betekent onwetend hunkeren en smachten moeten we wachten of weggaan of krijgen we aan het eind een sticker als in: goed gedaan is dat het doel, is dat het waard het geploeter, onz

heel eerlijk? ben liever lui dan moe dus best bijzonder dat ik toch van alles doe denken, wandelen, handelen werken, geven, leven terwijl slapen als activiteit mij toch het meest behaagt in zaligheid

ik was vannacht aan het zoenen je had geen idee het was ook best lastig je was vaag en het ging zo traag en waar was je dan je mond, je lippen, je tong ik wist: dit duurt niet lang straks stopt de nac