top of page

Hoop

stel je eens voor

ik bouw een huis in jou

en vervaardig de vormen

die je formeren wou


stel je eens voor

dat ik de wolk wegduw

de lucht klaar

verjaag uit je schaduw


stel je eens voor

dat we binnenkomen

aan beide zijden zuiver

als in propere dromen


stel je eens voor

dat we spelen met schoonheid

als een kat met een muis

als ware wezens in de realiteit


stel je eens voor

dat we kijken in onze caleidoscoop

dat we ons huis kleuren

zien wat het betekent: hoop


2 views

Recent Posts

See All

vertraag, we dromen houd je pas zie het stromen glijd langzaam in ons gewas alles wat ons gedijt in vruchtbare grond alles wat ons bevrijdt ons vurig verbond de verbinding die we aangaan laat het lang

willen we niet allemaal dat het goed komt dat je denkt: verdomd dat is een goed verhaal willen we niet allemaal een eind goed al goed een slot dat goed doet dat je denkt: geniaal willen we niet allema

ik heb een wens te denken in de tijd zonder een grens als een gegeven feit ik wil denken in een grenzeloze gedachte zonder begin zonder eindeloos wachten ik wil me wanen in wenselijke beelden zonder l

bottom of page