top of page

Hard

ik vind er niet gelijk wat van

heb niet gelijk een oordeel

het kan ook gewoon je telefoon zijn

een slank model

weet ik veel


ik zoek er niet gelijk wat achter

22 zakjes cocaïne in een sok

of een pistool misschien

wellicht ben je ermee gezegend

doe ook maar een gok


of ben je gewoon blij om mij te zien


2 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page