top of page

Hard

hoe de wind slaat in mijn gelaat

hoe de regen mijn huid raakt

hoe de lege straat mij achterlaat

hoe mijn medemens mij verlaat


ik had me vergist

niks is mild, niemand is vrijgevig

geen genade of vergiffenis


de harteloosheid, onverschilligheid, meedogenloosheid

welbeschouwd

is de wereld koud


1 view

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Commenti


bottom of page