top of page

Echt

het is onwaarschijnlijk waar

klaar om te gaan waar het

nodig is naartoe te gaan

het is onweerlegbaar

weer uit te moeten leggen

dat het niet anders kan

dan je neer te leggen

bij het waarachtige wezen

waar geen weerstand is

je volle verstand te zeggen

het wezenlijke wat je bent


2 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page