top of page

Daar

daar - ik was er niet bij

daar waar jij met lege handen stond

daar waar jij de weg niet vond

daar waar niemand je verstond


daar - ik kan er niet bij

als overbodig gedeponeerd

als nutteloos getormenteerd

als verworpene geproclameerd


daar - laat me er bij

daar waar jij niet langer hoeft te strijden

daar waar jij niet langer hoeft te lijden

daar waar ik je kan bevrijden


daar - ik ben bij je


0 views

Recent Posts

See All

wat voelen we veel en wat voelt het veel zo veel te veel niet goed wat zou het fijn zijn niet te voelen de wanhoop het verdriet de vrees om dan los te komen van wat je belet te schenken te delen te vi

ik weet van een bestaan waar ik de ware ben onaantastbaar buiten aardse sferen waar het leven werkelijk is een volmaakt bestaan voorbij tijd en verder met een meerduidige betekenis van een wereld zond

ongezout en ingepeperd stuiteren en buitelen opvattingen en meningen of het waar is of niet over hen en over zij over goed en over fout het gelijk met het vonnis: wij vertrouwen jullie niet! door het

bottom of page