Daar

daar - ik was er niet bij

daar waar jij met lege handen stond

daar waar jij de weg niet vond

daar waar niemand je verstond


daar - ik kan er niet bij

als overbodig gedeponeerd

als nutteloos getormenteerd

als verworpene geproclameerd


daar - laat me er bij

daar waar jij niet langer hoeft te strijden

daar waar jij niet langer hoeft te lijden

daar waar ik je kan bevrijden


daar - ik ben bij je


0 views

Recent Posts

See All

en wat als het niets betekent onwetend hunkeren en smachten moeten we wachten of weggaan of krijgen we aan het eind een sticker als in: goed gedaan is dat het doel, is dat het waard het geploeter, onz

heel eerlijk? ben liever lui dan moe dus best bijzonder dat ik toch van alles doe denken, wandelen, handelen werken, geven, leven terwijl slapen als activiteit mij toch het meest behaagt in zaligheid

ik was vannacht aan het zoenen je had geen idee het was ook best lastig je was vaag en het ging zo traag en waar was je dan je mond, je lippen, je tong ik wist: dit duurt niet lang straks stopt de nac