top of page

Daar

daar - ik was er niet bij

daar waar jij met lege handen stond

daar waar jij de weg niet vond

daar waar niemand je verstond


daar - ik kan er niet bij

als overbodig gedeponeerd

als nutteloos getormenteerd

als verworpene geproclameerd


daar - laat me er bij

daar waar jij niet langer hoeft te strijden

daar waar jij niet langer hoeft te lijden

daar waar ik je kan bevrijden


daar - ik ben bij je


0 views

Recent Posts

See All

vertraag, we dromen houd je pas zie het stromen glijd langzaam in ons gewas alles wat ons gedijt in vruchtbare grond alles wat ons bevrijdt ons vurig verbond de verbinding die we aangaan laat het lang

willen we niet allemaal dat het goed komt dat je denkt: verdomd dat is een goed verhaal willen we niet allemaal een eind goed al goed een slot dat goed doet dat je denkt: geniaal willen we niet allema

ik heb een wens te denken in de tijd zonder een grens als een gegeven feit ik wil denken in een grenzeloze gedachte zonder begin zonder eindeloos wachten ik wil me wanen in wenselijke beelden zonder l

bottom of page