Wie?

Jij hebt mij eerder gezien

Ik vertel het je

Deze stem heb je eerder gehoord

Vertel mij

Dit gevoel heb je eerder gevoeld

Vertel dat je weet

Van dat gevoel

Hoe ik heet

Dat je me weer wil zien

En me deze keer

Niet vergeet

2 views

Recent Posts

See All

en wat als het niets betekent onwetend hunkeren en smachten moeten we wachten of weggaan of krijgen we aan het eind een sticker als in: goed gedaan is dat het doel, is dat het waard het geploeter, onz

heel eerlijk? ben liever lui dan moe dus best bijzonder dat ik toch van alles doe denken, wandelen, handelen werken, geven, leven terwijl slapen als activiteit mij toch het meest behaagt in zaligheid

ik was vannacht aan het zoenen je had geen idee het was ook best lastig je was vaag en het ging zo traag en waar was je dan je mond, je lippen, je tong ik wist: dit duurt niet lang straks stopt de nac