top of page

Wie?

Jij hebt mij eerder gezien

Ik vertel het je

Deze stem heb je eerder gehoord

Vertel mij

Dit gevoel heb je eerder gevoeld

Vertel dat je weet

Van dat gevoel

Hoe ik heet

Dat je me weer wil zien

En me deze keer

Niet vergeet

2 views

Recent Posts

See All

willen we niet allemaal dat het goed komt dat je denkt: verdomd dat is een goed verhaal willen we niet allemaal een eind goed al goed een slot dat goed doet dat je denkt: geniaal willen we niet allema

ik heb een wens te denken in de tijd zonder een grens als een gegeven feit ik wil denken in een grenzeloze gedachte zonder begin zonder eindeloos wachten ik wil me wanen in wenselijke beelden zonder l

er is heel veel eigenlijk alles om boos over te zijn er is heel veel eigenlijk alles om blij over te zijn er is heel veel eigenlijk alles om verdrietig over te zijn er is heel veel eigenlijk alles om

bottom of page