top of page

Wie?

Jij hebt mij eerder gezien

Ik vertel het je

Deze stem heb je eerder gehoord

Vertel mij

Dit gevoel heb je eerder gevoeld

Vertel dat je weet

Van dat gevoel

Hoe ik heet

Dat je me weer wil zien

En me deze keer

Niet vergeet

3 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page