top of page

Wie?

Jij hebt mij eerder gezien

Ik vertel het je

Deze stem heb je eerder gehoord

Vertel mij

Dit gevoel heb je eerder gevoeld

Vertel dat je weet

Van dat gevoel

Hoe ik heet

Dat je me weer wil zien

En me deze keer

Niet vergeet

2 views

Recent Posts

See All

wat voelen we veel en wat voelt het veel zo veel te veel niet goed wat zou het fijn zijn niet te voelen de wanhoop het verdriet de vrees om dan los te komen van wat je belet te schenken te delen te vi

ik weet van een bestaan waar ik de ware ben onaantastbaar buiten aardse sferen waar het leven werkelijk is een volmaakt bestaan voorbij tijd en verder met een meerduidige betekenis van een wereld zond

ongezout en ingepeperd stuiteren en buitelen opvattingen en meningen of het waar is of niet over hen en over zij over goed en over fout het gelijk met het vonnis: wij vertrouwen jullie niet! door het

bottom of page