top of page

Weg

ik ga alleen

mijn weg terug

ergens heen

voorbij de gebroken brug


ik vertrek

van het beschadigde pad

van die verscheurde plek

uit een verslagen stad


ik reis af

met vastberadenheid

wil er vanaf - van deze

onnozele, krankzinnige, redeloze, onzinnige doldwaze narigheid


2 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comentarios


bottom of page