top of page

Tip

ze zeggen:

wantrouw je schatjes

schrijven is niet voor watjes


ze zeggen:

dood je lievelingen

geen genade voor je gunstelingen


ze zeggen:

geen compassie - kill them!

dan wordt het krachtig

dan wordt het prachtig

kill them! - en wel nu


zeggen zij...


noem mij een zacht ei

maar ik vind het nogal cru


1 view

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

댓글


bottom of page