Tip

ze zeggen:

wantrouw je schatjes

schrijven is niet voor watjes


ze zeggen:

dood je lievelingen

geen genade voor je gunstelingen


ze zeggen:

geen compassie - kill them!

dan wordt het krachtig

dan wordt het prachtig

kill them! - en wel nu


zeggen zij...


noem mij een zacht ei

maar ik vind het nogal cru


0 views

Recent Posts

See All

en wat als het niets betekent onwetend hunkeren en smachten moeten we wachten of weggaan of krijgen we aan het eind een sticker als in: goed gedaan is dat het doel, is dat het waard het geploeter, onz

heel eerlijk? ben liever lui dan moe dus best bijzonder dat ik toch van alles doe denken, wandelen, handelen werken, geven, leven terwijl slapen als activiteit mij toch het meest behaagt in zaligheid

ik was vannacht aan het zoenen je had geen idee het was ook best lastig je was vaag en het ging zo traag en waar was je dan je mond, je lippen, je tong ik wist: dit duurt niet lang straks stopt de nac