top of page

Tip

ze zeggen:

wantrouw je schatjes

schrijven is niet voor watjes


ze zeggen:

dood je lievelingen

geen genade voor je gunstelingen


ze zeggen:

geen compassie - kill them!

dan wordt het krachtig

dan wordt het prachtig

kill them! - en wel nu


zeggen zij...


noem mij een zacht ei

maar ik vind het nogal cru


0 views

Recent Posts

See All

willen we niet allemaal dat het goed komt dat je denkt: verdomd dat is een goed verhaal willen we niet allemaal een eind goed al goed een slot dat goed doet dat je denkt: geniaal willen we niet allema

ik heb een wens te denken in de tijd zonder een grens als een gegeven feit ik wil denken in een grenzeloze gedachte zonder begin zonder eindeloos wachten ik wil me wanen in wenselijke beelden zonder l

er is heel veel eigenlijk alles om boos over te zijn er is heel veel eigenlijk alles om blij over te zijn er is heel veel eigenlijk alles om verdrietig over te zijn er is heel veel eigenlijk alles om

bottom of page