top of page

Oud

ik ben hier eerder geweest

ik ben het alleen even vergeten

het staat me echt voor de geest

dat ik dit eerder heb gedaan

het is me nu alleen even ontgaan


wat gek, ik heb u eerder gezien

kom, hoe heet u ook alweer

als ik even denk weet ik het misschien

wat zegt u meneer?

iedereen praat ook zo zacht


ze hebben me hierheen gebracht

waar, ik heb geen idee

ik ben hier alleen

ik ken hier geen

wacht, mag ik met u mee?


3 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page