top of page

Oud

ik ben hier eerder geweest

ik ben het alleen even vergeten

het staat me echt voor de geest

dat ik dit eerder heb gedaan

het is me nu alleen even ontgaan


wat gek, ik heb u eerder gezien

kom, hoe heet u ook alweer

als ik even denk weet ik het misschien

wat zegt u meneer?

iedereen praat ook zo zacht


ze hebben me hierheen gebracht

waar, ik heb geen idee

ik ben hier alleen

ik ken hier geen

wacht, mag ik met u mee?


2 views

Recent Posts

See All

beroer me bekoor me sleep me mee verleid me betover me neem me mee in eindeloze schoonheid in glorieuze verrukkelijkheid de fraaiheid van je toonkunsten

iets kriebelt als een veer onder m'n voet roert mijn huid verlicht als jij het doet iets beweegt als een twijg in de wind gedoemd te vallen houvast als jij me bindt iets twijfelt als een te krap bed a

als het niks is je eigenlijk niks ziet als alles donker is en iets anders niet als het onvindbaar is onzichtbaar niet te vatten is zal ik je dan bijschijnen zal ik voor jou zoeken zien of ik de glitte

bottom of page