top of page

Ont-

spanning, wat doe je er aan?

ze zeggen: ont-

dolce far niente: laat het gaan


maar als ik daar hang, bovenaan

de achtbaan, ontstellend bang

denk ik: zak in de stront

met je ont-

hier houdt het op, mijn bestaan

hier is geen dolce meer aan


0 views

Recent Posts

See All

wat voelen we veel en wat voelt het veel zo veel te veel niet goed wat zou het fijn zijn niet te voelen de wanhoop het verdriet de vrees om dan los te komen van wat je belet te schenken te delen te vi

ik weet van een bestaan waar ik de ware ben onaantastbaar buiten aardse sferen waar het leven werkelijk is een volmaakt bestaan voorbij tijd en verder met een meerduidige betekenis van een wereld zond

ongezout en ingepeperd stuiteren en buitelen opvattingen en meningen of het waar is of niet over hen en over zij over goed en over fout het gelijk met het vonnis: wij vertrouwen jullie niet! door het

bottom of page