top of page

Moe

we zijn allemaal zo moe

jij toch ook?

we allemaal zo aan vakantie toe

jij toch ook?

zoveel dingen te doen

voor de poen

zo weinig tijd

geen vrijheid

vroeg weer op

zorgen aan je kop

te weinig pret


zullen we het allemaal anders doen?

dat kan toch?

zullen we gewoon allemaal met pensioen?

dat kan toch?

wat doet geld er toe?


maar ja, hoe....

wat een gedoe

ben zo moe...


3 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page