top of page

Jij

daar loop je dan

mens te zijn

je loopt dan snel

maar ken je de weg wel

zomaar mens

weet je het wel

waar je naar toe gaat

of loop je rondjes

blokjes om hetzelfde punt

denk je dat je het kunt

kiezen voor wat je is gegund

zie je het wel

de kansen, het moment

of loop je eraan voorbij

daar ga je dan

je was zo dichtbij


2 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page