top of page

Gvd

waarom zou ik klagen

ik draag mijn lot goed

het komt bij vlagen

een slecht gemoed


ik heb een gezicht

ik heb een lach

ik heb mijn gedicht

ik heb hagelslag


waarom zou ik zeuren

met een dak boven m'n hoofd

wat kan me gebeuren

als het licht toch wel dooft


ik heb mijn handen

ik heb mijn stem

ik heb mijn tanden

ik heb jam


waarom zou ik zeiken

ik verdien een boterham

nog even kijken

hoe het zit met de ham


oh God, is er een masterplan

voor ons behoud

nu het nog kan

want mijn eten, ik, jij, wij en alles wordt zo goddomme koud


0 views

Recent Posts

See All

vertraag, we dromen houd je pas zie het stromen glijd langzaam in ons gewas alles wat ons gedijt in vruchtbare grond alles wat ons bevrijdt ons vurig verbond de verbinding die we aangaan laat het lang

willen we niet allemaal dat het goed komt dat je denkt: verdomd dat is een goed verhaal willen we niet allemaal een eind goed al goed een slot dat goed doet dat je denkt: geniaal willen we niet allema

ik heb een wens te denken in de tijd zonder een grens als een gegeven feit ik wil denken in een grenzeloze gedachte zonder begin zonder eindeloos wachten ik wil me wanen in wenselijke beelden zonder l

bottom of page