top of page

Ego

het bleef maar komen

de woordenstromen

als braaksel van overijverig eten

opgeslokte ijver van kijk mij nou

en de gebakken koekjes

poenig voorop de tong

vieze luchtjes

in een opgeblazen ballon

ik prik en vlucht


2 views

Recent Posts

See All

beroer me bekoor me sleep me mee verleid me betover me neem me mee in eindeloze schoonheid in glorieuze verrukkelijkheid de fraaiheid van je toonkunsten

iets kriebelt als een veer onder m'n voet roert mijn huid verlicht als jij het doet iets beweegt als een twijg in de wind gedoemd te vallen houvast als jij me bindt iets twijfelt als een te krap bed a

als het niks is je eigenlijk niks ziet als alles donker is en iets anders niet als het onvindbaar is onzichtbaar niet te vatten is zal ik je dan bijschijnen zal ik voor jou zoeken zien of ik de glitte

bottom of page