Dus

Dus


ik wilde gewoon iets

iets vertellen

vertellen over hoe verder

verder met

met de stilte tussen ons

ons zwijgen

zwijgen over de reden

reden waarom

waarom wij doorgaan

doorgaan met

met het niet erkennen

erkennen dat

dat jij gewoon nooit

nooit iets

iets te vertellen hebt!

5 views

Recent Posts

See All

Onbegrip

Met alle woorden voorhanden rennen we radeloos door witregels springen over scherpe punten en ontwijken uitroeptekens Blanco bladzijdes vullen stapels brieven wachten in ongeopende enveloppen met een

Pronkstuk

Ik klei je zacht en stevig tot een sculptuur statig en gewillig het maakt niet uit wat je zegt ik vorm je als een mot boven een vlam weerloos voor het vuur vlam je en val je in mijn handen uiteen en i

Que sera

Hij neemt mijn hand en ik dans Hij pakt mijn haar het is lang Hij zegt: jij bent het voor mij en ik doe het voor hem en ik doe het voor mij Hij neemt me mee in mijn trouwjurk Hij brengt me naar huis e