Dus

Dus


ik wilde gewoon iets

iets vertellen

vertellen over hoe verder

verder met

met de stilte tussen ons

ons zwijgen

zwijgen over de reden

reden waarom

waarom wij doorgaan

doorgaan met

met het niet erkennen

erkennen dat

dat jij gewoon nooit

nooit iets

iets te vertellen hebt!

5 views

Recent Posts

See All

en wat als het niets betekent onwetend hunkeren en smachten moeten we wachten of weggaan of krijgen we aan het eind een sticker als in: goed gedaan is dat het doel, is dat het waard het geploeter, onz

heel eerlijk? ben liever lui dan moe dus best bijzonder dat ik toch van alles doe denken, wandelen, handelen werken, geven, leven terwijl slapen als activiteit mij toch het meest behaagt in zaligheid

ik was vannacht aan het zoenen je had geen idee het was ook best lastig je was vaag en het ging zo traag en waar was je dan je mond, je lippen, je tong ik wist: dit duurt niet lang straks stopt de nac