top of page

Doe

draag mij

in de palm van je hand

breng mij

mee naar jouw wakker land

houd mij

vast, vast, vast

vind mij

in zeven sloten zoetigheid

leid mij

naar zeeën van zuiverheid

geef mij

je huid, je haar, je wangen

stil mij

in mijn stil verlangen


2 views

Recent Posts

See All

Jij

daar loop je dan mens te zijn je loopt dan snel maar ken je de weg wel zomaar mens weet je het wel waar je naar toe gaat of loop je rondjes blokjes om hetzelfde punt denk je dat je het kunt kiezen voo

Omdenken

wat als je de werkelijkheid een kwart slag draait en twijfel toelaat voor de dissident wat als je de grip op de wereld loslaat en weemoed draagt als het onbemind kind wat als je leven aan dagen toevoe

Boodschap

bedek je hoofd omhul je lijf kniel strek je over de grond in een andere wereld die is ontstaan buiten je wil verduur, volhard, weersta de onbekende bodem onder je en de nieuwe tijding van de bode bove

bottom of page