top of page

Dag

maak me niet wakker als de zon opkomt

dageraad is me veel te vroeg

maak me pas wakker als de klok 12 slaat

als de zon op z'n hoogst staat

dan heb ik nog een hele dag voor de boeg

moet eten, douchen, tanden poetsen

best wel weer moe

misschien dat ik dan nog een tukkie doe

en als dan de zon bijna ondergaat

zeg ik je mazzel, doei, ajuus, houdoe

zie je later, morgen weer een dag


1 view

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page