top of page

Dag

maak me niet wakker als de zon opkomt

dageraad is me veel te vroeg

maak me pas wakker als de klok 12 slaat

als de zon op z'n hoogst staat

dan heb ik nog een hele dag voor de boeg

moet eten, douchen, tanden poetsen

best wel weer moe

misschien dat ik dan nog een tukkie doe

en als dan de zon bijna ondergaat

zeg ik je mazzel, doei, ajuus, houdoe

zie je later, morgen weer een dag


0 views

Recent Posts

See All

beroer me bekoor me sleep me mee verleid me betover me neem me mee in eindeloze schoonheid in glorieuze verrukkelijkheid de fraaiheid van je toonkunsten

iets kriebelt als een veer onder m'n voet roert mijn huid verlicht als jij het doet iets beweegt als een twijg in de wind gedoemd te vallen houvast als jij me bindt iets twijfelt als een te krap bed a

als het niks is je eigenlijk niks ziet als alles donker is en iets anders niet als het onvindbaar is onzichtbaar niet te vatten is zal ik je dan bijschijnen zal ik voor jou zoeken zien of ik de glitte

bottom of page