top of page

Dag

het is op een dag als deze dat het enige echte wonder

is dat we bestaan, en dat we dat weten

dat onze lichamen zich bevinden waar onze voeten staan

alleen op een dag als deze doen we het alleen

we hebben niemand nodig, we zullen de eerste zijn

die ons begeven in een leven heen en weer en overal

de liefde als een keuze met de beloften die we waarmaken

oneindigheid van verlangen, onbegrensd en onbevangen

op een dag als deze creëren we ons eigen wonder

elkaar zien zoals we echt zijn


0 views

Recent Posts

See All

beroer me bekoor me sleep me mee verleid me betover me neem me mee in eindeloze schoonheid in glorieuze verrukkelijkheid de fraaiheid van je toonkunsten

iets kriebelt als een veer onder m'n voet roert mijn huid verlicht als jij het doet iets beweegt als een twijg in de wind gedoemd te vallen houvast als jij me bindt iets twijfelt als een te krap bed a

als het niks is je eigenlijk niks ziet als alles donker is en iets anders niet als het onvindbaar is onzichtbaar niet te vatten is zal ik je dan bijschijnen zal ik voor jou zoeken zien of ik de glitte

bottom of page