top of page

Dag

het is op een dag als deze dat het enige echte wonder

is dat we bestaan, en dat we dat weten

dat onze lichamen zich bevinden waar onze voeten staan

alleen op een dag als deze doen we het alleen

we hebben niemand nodig, we zullen de eerste zijn

die ons begeven in een leven heen en weer en overal

de liefde als een keuze met de beloften die we waarmaken

oneindigheid van verlangen, onbegrensd en onbevangen

op een dag als deze creëren we ons eigen wonder

elkaar zien zoals we echt zijn


2 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page