top of page

Als

en als ik het gezien had

had ik, had ik

het allang gezien


en als het me lukt

lukt het, lukt het

wel misschien


en als ik inhaleer

haal ik, haal ik

nog een keer


en als ik beweeg

adem ik, adem ik

wolken


en als ik in mijn vingers knip

knip

is het stil

3 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page