top of page

Als

ik wou dat ik een dichter was

dan kon ik met weinig woorden vertellen

wat ik werkelijk voel

mijn boodschap als een ui afpellen

tot de kern komen van wat ik echt bedoel

mijn gedachten omzwachtelen in rijm

en daarmee ook het zware licht maken

in stromende zinnen ontvouwt zich mijn geheim

beeldende woorden verklaren complexe zaken

zaken die mij raken

zaken die mijn mond niet passeren

maar in tekst wil ik het proberen


als ik een dichter was


0 views

Recent Posts

See All

wat voelen we veel en wat voelt het veel zo veel te veel niet goed wat zou het fijn zijn niet te voelen de wanhoop het verdriet de vrees om dan los te komen van wat je belet te schenken te delen te vi

ik weet van een bestaan waar ik de ware ben onaantastbaar buiten aardse sferen waar het leven werkelijk is een volmaakt bestaan voorbij tijd en verder met een meerduidige betekenis van een wereld zond

ongezout en ingepeperd stuiteren en buitelen opvattingen en meningen of het waar is of niet over hen en over zij over goed en over fout het gelijk met het vonnis: wij vertrouwen jullie niet! door het

bottom of page