top of page

42

het eerlijke antwoord is

dat het per ongeluk gekomen is

het hoofd boven de romp

met benen en voeten eronder

we begrijpen er niet zoveel van

en van onszelf ook niet


het eerlijke antwoord is

dat we het allemaal alleen doen

en niemand de eerste is

en iedereen de eerste is

omdat we niet beter weten

en we het ook niet beter weten


het eerlijke antwoord is

dat chaos heerst

en vlinders tot stormen leiden

en singulariteit een moeilijk woord is

en jij en ik denken het te snappen

maar ik kan je verklappen

het is allemaal onbedoeld


5 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page