top of page

13

hoe moet het zijn

een jongen te zijn

met het wapen van je vader in je hand


hoe moet het zijn

je schoolgenoten te zien

onder de tafels als ware het schilden


hoe moet het zijn

groter te zijn

dan de mensen die je wat leren wilden


hoe moet het zijn

als je wat niet meer weet

en de hendel in je hand als vanzelf knalt0 views

Recent Posts

See All

beroer me bekoor me sleep me mee verleid me betover me neem me mee in eindeloze schoonheid in glorieuze verrukkelijkheid de fraaiheid van je toonkunsten

iets kriebelt als een veer onder m'n voet roert mijn huid verlicht als jij het doet iets beweegt als een twijg in de wind gedoemd te vallen houvast als jij me bindt iets twijfelt als een te krap bed a

als het niks is je eigenlijk niks ziet als alles donker is en iets anders niet als het onvindbaar is onzichtbaar niet te vatten is zal ik je dan bijschijnen zal ik voor jou zoeken zien of ik de glitte

bottom of page