top of page

13

hoe moet het zijn

een jongen te zijn

met het wapen van je vader in je hand


hoe moet het zijn

je schoolgenoten te zien

onder de tafels als ware het schilden


hoe moet het zijn

groter te zijn

dan de mensen die je wat leren wilden


hoe moet het zijn

als je wat niet meer weet

en de hendel in je hand als vanzelf knalt4 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page