top of page

139

jij kent mij

jij ziet mij

of ik zit of ga

jij weet dat ik besta


jij voelt mij

jij hoort mij

elk woord op mijn tong

elke zucht uit mijn long


jij omsluit mij

jij begrijpt mij

van achter of van voren

waar ik ben verloren


ten volle, op elk moment

wonderlijk zoals jij mij kent


2 views

Recent Posts

See All

iets kriebelt als een veer onder m'n voet roert mijn huid verlicht als jij het doet iets beweegt als een twijg in de wind gedoemd te vallen houvast als jij me bindt iets twijfelt als een te krap bed a

als het niks is je eigenlijk niks ziet als alles donker is en iets anders niet als het onvindbaar is onzichtbaar niet te vatten is zal ik je dan bijschijnen zal ik voor jou zoeken zien of ik de glitte

wil je me aanraken als een vlinder mijn transparante vleugels betasten me omarmen en behoedzaam verwarmen wil je mijn angst te vliegen ontkrachten en wil je dan wachten geduld betrachten tot ik durf d

bottom of page