top of page

139

jij kent mij

jij ziet mij

of ik zit of ga

jij weet dat ik besta


jij voelt mij

jij hoort mij

elk woord op mijn tong

elke zucht uit mijn long


jij omsluit mij

jij begrijpt mij

van achter of van voren

waar ik ben verloren


ten volle, op elk moment

wonderlijk zoals jij mij kent


4 views

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page