top of page

Reëel

je hebt werkelijk geen idee

je denkt het te weten

maar geloof me

zo had je het nooit bekeken


je kan het je niet inbeelden

je kunt je er geen voorstelling van maken

echt niet

je hebt geen idee van dit soort zaken


het gaat je echt te boven

je kan er met je verstand niet bij

je zal het nooit geloven

wat ik ècht bedoelde toen ik dat zei


1 view

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page