top of page

Poëzie

tussen het zegbare

en het onzegbare

tussen wijsheden

en onwetendheid

tussen wat is besproken

en onbesproken is

tussen het grijpbare

en ongrijpbare

tussen vragen

en antwoorden

tussen concreet

en abstract

tussen Shakespeare

en mij

liggen deze woorden

vormen deze zinnen

de pluriforme melodie

van poëzie2 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page