top of page

Laten we poëzie praten

laten we poëzie praten en antwoorden

op onze drang gevoel in dicht te verwoorden

laten we in regelmatige lettergrepen

alles vertellen wat we eerder niet begrepen

laten we in een fijne cadans op zoek gaan

naar de balans waar letters voor zich spreken

laten we zonder tierlantijn de stilte verbreken

laten we poëzie praten en onszelf loslaten


3 views

Recent Posts

See All

Sticky

er kleeft iets aan mij iets plakkerigs ik weet niet precies wat als gom, lijm, kit stevig vast geklit als tweede huid misschien moet ik er eens op kauwen proeven hoe het smaakt de structuur analyseren

Echt

het is onwaarschijnlijk waar klaar om te gaan waar het nodig is naartoe te gaan het is onweerlegbaar weer uit te moeten leggen dat het niet anders kan dan je neer te leggen bij het waarachtige wezen w

Haaruitval

(Columnoefening naar 150) Ik stond in twijfel, zal ik het doen, een potje van 40 euro? Mijn kapper vond van wel, echt, mijn haren zouden op mijn hoofd blijven zitten en niet in plukken belanden in mij

Comments


bottom of page