top of page

Oké

ben je er er oké mee

wat je mens maakt

dat het je raakt

ben je er oké mee

wat het met je deed

en dat je dat weet

ben je er oké mee

te ondervinden, te ondergaan

gewoonweg bestaan

ben je er oké mee

te ervaren wat het is

welke betekenis

we er ook aan mogen geven:

leven


1 view

Recent Posts

See All

Dansen

zullen we even de dag doornemen hoe ben jij opgestaan heb je ontbeten en je aangekleed ben je nog de deur uit geweest en heb je nog ergens gezeten of nog iemand gesproken en wat zei je toen heb je ook

De hele dag

ik zou de hele dag naar vogeltjes kunnen kijken hoe ze vrolijk door de lucht zweven en van tak tot tak hupsen ik zou de hele dag in het gras kunnen liggen voelen hoe de sprietjes in mijn nek kriebelen

Van van alles

ik hou van eenvoud en van complexiteit ik hou van weinig en van veel in hou van de dag en van de nacht ik hou van hard en van zacht ik hou van de zon en de regen ik hou van herrie en van stilte ik hou

Comments


bottom of page