top of page

Oké

ben je er er oké mee

wat je mens maakt

dat het je raakt

ben je er oké mee

wat het met je deed

en dat je dat weet

ben je er oké mee

te ondervinden, te ondergaan

gewoonweg bestaan

ben je er oké mee

te ervaren wat het is

welke betekenis

we er ook aan mogen geven:

leven


0 views

Recent Posts

See All

beroer me bekoor me sleep me mee verleid me betover me neem me mee in eindeloze schoonheid in glorieuze verrukkelijkheid de fraaiheid van je toonkunsten

iets kriebelt als een veer onder m'n voet roert mijn huid verlicht als jij het doet iets beweegt als een twijg in de wind gedoemd te vallen houvast als jij me bindt iets twijfelt als een te krap bed a

als het niks is je eigenlijk niks ziet als alles donker is en iets anders niet als het onvindbaar is onzichtbaar niet te vatten is zal ik je dan bijschijnen zal ik voor jou zoeken zien of ik de glitte

bottom of page